Partners

Home »  Advies & uitvoering »  Partners

Sporttwist werkt samen met een aantal specialisten op het gebied van loopbaan re-integratie, projectondersteuning, kunst en rondleidingen.

42

LoopbaanlinkInge Bolhuis

Ik werk met Gregie samen bij re-integratietrajecten ten behoeve van clienten met een ziektewet-uitkering. Mijn opdrachtgever hierbij is het UWV. LoopbaanLink gaat hierbij nadrukkelijk niet voor de snelle score, in de zin van morgen een baan of die nou wel of niet past, maar kiest voor duurzame inzetbaarheid van een gezond en evenwichtig mens.

Sporttwist verzorgt het voorschakeltraject door met clienten aan de slag te gaan met bewegen en voeding. Het belangrijkste doel hierbij is dat mensen weer vaste grond onder de voeten gaan voelen doordat ze regelmaat en structuur gaan aanbrengen in hun dagelijks leven.

Op het moment dat dat er weer is start LoopbaanLink met de client de orientatie op de arbeidsmarkt. Hierbij bepaalt de client eerst met behulp van testen en coachgesprekken welke werksoort en werkomgeving bij hem past, of dat dat zelfstandig ondernemersschap is. Deze fase van het traject is erg belangrijk om de client te laten ontdekken waar zijn kracht zit en waar hij gelukkig van wordt. Vervolgens wordt de client begeleid bij het solliciteren of het opzetten van een eigen bedrijf; de praktijk leert dat deze laatste fase van plaatsing vaak de eenvoudigste en kortste is; de client weet precies wat hij wil en voelt zich hier ook weer volledig toe in staat, een krachtige sollicitant.

De samenwerking met Gregie is erg prettig, dit krijg ik ook terug van de clienten. Gregie is van het maatwerk en gaat voor een duurzaam resultaat, maar zorgt er ook voor dat de client continu in beweging blijft. Een aanpak die 1 op 1 bij LoopbaanLink past.
Klik hier voor mijn profiel

Profiel

Ik ben een veelzijdig P&O   adviseur en coach, met ervaring bij MKB, bibliotheek-, welzijnsorganisaties en UWV.

Mijn passie vind ik in de juiste match tussen mens en werk.

Mensen vanuit intrinsieke motivatie laten werken. Organisaties met intrinsiek gemotiveerde, gezonde en vitale medewerkers optimaal laten functioneren. Ik voel goed aan wat werkt en niet werkt.

Mijn kracht is mijn brede invalshoek in denken en doen; strategisch, tactisch en operationeel. Veranderingen bij mens en organisatie ontwikkelen, optimaal vormgeven en doen.

Mijn missie is verbinden, van het individu met zijn eigen kracht, van de sollicitant met de juiste werkgever, van de ondernemer met de medewerker die met hem zijn bedrijfsdoelen gaat halen.

Duurzaam inzetbaar, vitaliteit, zelfregie, eigenwaarde; termen die passen bij mij en mijn manier van werken.

_76Een goed verhaal, Barbara van der Vaart

Onze samenwerking is gestart op het hockeyveld in onze vrije tijd. Maar ook zakelijk bleek het te klikken; no nonsense bewegingsactiviteiten ontwikkelen en uitvoeren voor diverse doelgroepen is onze gedeelde passie!

De expertise van EEN GOED VERHAAL op het gebied van het schrijven en beschrijven van plannen bleek een waardevolle aanvulling, net als de kennis en ervaring met verschillende doelgroepen van STICHTING FORAS! REIZEN.

Wij hopen in de toekomst nog veel en mooie projecten te mogen ontwikkelen en uitvoeren!

https://www.facebook.com/pages/Stichting-Foras-Reizen/117928518360128?ref=hl

boukje

SportsMeets, Boukje Smeets

Docent Sport en Bewegen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) binnen de opleiding Sport en Bewegingseducatie.Leercoach en docent Funkey binnen de Koninklijke Nederlandse Hockey Academie (KNHB) en eigenaar van SportsMeets

SportsMeets staat voor verbinden, inspireren, enthousiasmeren, beleven, leren, innoveren binnen de sport. Kinderen met plezier laten sporten is belangrijk. Ze ontdekken spelenderwijs om te gaan met winst en verlies en ontwikkelen zich zowel  motorisch, sociaal emotioneel als cognitief. Sport en bewegen speelt een belangrijke rol ten aanzien van ontwikkeling van identiteit, zelfvertrouwen en zelfregulerend vermogen. Daarnaast richt ik me op het opleiden, begeleiden en ondersteunen van studenten, trainers, coaches, begeleiders, ouders/verzorgers en verenigingen.

Samen met Sporttwist en MHCO is het Funkeyproject gestart. Binnen dit project zijn er op verschillende basisscholen kennismakingslessen verzorgd. Naast kennismaken met vormen van hockey staat de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling en het plezier in bewegen centraal. Samen met Sporttwist hebben we binnen het Funkeyproject diverse stagiaires van zowel de HAN, CIOS als ROC Sport en Bewegen begeleid. Kortom Funkey is leerzaam geweest voor diverse leeftijdsgroepen.

_MG_0021Atelier Maracuja, Athena van Dongen

Ik ben Athena van Dongen, creatief, gedreven en eigenaresse van Atelier Maracuja. Ik heb in Engeland aan de Universiteit van Leeds mijn opleiding gevolgd, en heb daarna op diverse middelbare scholen les gegeven in expressieve en beeldende kunst. Naast mijn creatieve kant ben ik gespecialiseerd in “Plant Based Whole Grain Nutrition” waarbij een bewuste en gezonde levensstijl centraal staat.

Samen met Gregie Swinkels van Sporttwist geven wij workshops waarbij bewegen en creativiteit centraal staan. Gregie is het organisatiebrein en het wandelbrein en ik ben het creatieve brein. Samen zorgen wij voor inspirerende workshops voor diverse groepen. Klik hier voor mijn website

fiets 016-1
Arnhem Binnenstebuiten, Alien van Alst

Sinds 2009 werk ik heel prettig samen met Gregie. Met mijn bedrijf Arnhem Binnenstebuiten organiseer ik verschillende rondleidingen in en om Arnhem, stadswandelingen en fietstours,  zo ook op Sportcentrum Papendal waar ik Gregie graag inzet. Ze geeft goede en informatieve rondleidingen en is ook een organisatorisch talent! We hebben al vele rondleidingen gegeven en fietstochten begeleid. Kortom een fijne collega.